Bijna vol..

En dan raakt het binnen bijna vol… Het intekenen van alle deelnemers is nu écht begonnen.. Iedereen een zo mooi mogelijk plekje geven waar straks de leukste items worden uitgestald, opgehangen en geshowd..

Ik ben best een beetje trots dat we met zoveel leuke deelnemers de eerste editie van de Harbour Market gaan neerzetten. Iedereen is ook zo enthousiast, ik ontvang heel veel leuke berichtjes en ideeën, er wordt zelfs samengewerkt tussen een aantal deelnemers om gezamenlijk iets bijzonders neer te zetten. Er worden leuke acties bedacht speciaal voor die mooie dag op 3 mei. Ik noem er zomaar een paar; goodiebags voor elke betalende klant bij BySOOS, Speeddate interieuradvies door ByThimble of supergezonde smoothies proeverij door Healthy Happy Family..

De lekkerste koffie wordt gemaakt door de Barista dames van Sisters on the Move en Jill van Jillicious heeft de lekkerste zoetigheden bij zich om volop te genieten van al deze heerlijkheden in de relax area ingericht door ByThimble. En zo nog veel meer leuks en moois te zien en te beleven.. Dit moet wel een top dag worden!

Nog maar 2 plekjes van 4 meter binnen beschikbaar en een paar kleine grondplekjes.. We zijn nu bezig het buiten terrein ook in te tekenen en zoals het nu lijkt komt dit ook lekker vol te staan met leuke deelnemers! Ook het balkon (binnen in de loods zit een leuk klein balkonnetje) wordt benut, DJ Robin de Luxe komt hier staan met zijn DJ booth, en verzorgd de zomerse ‘soulful’ klanken..

Oh wat wordt het leuk!!!

foto

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s