Travel Accessoires..

picsart3

Na ons Harbour Market avontuur in 2014, waaraan we goede herinneringen hebben overgehouden, zijn we gestart met een webshop voor Travel Accessoires. Deze website zal langzaam maar zeker een ommezwaai maken van Harbour Market naar een Travel blog. Onze hoofd activiteit blijft het verhuren van compacte en vooral ook unieke campers. Waarbij betrouwbaarheid, betaalbaar, compleet, compact en cool de belangrijke uitgangspunten zijn van ons camper verhuurbedrijf. Je huurt jouw favoriete Coolcamper compleet ingericht, inclusief verzekering en inventaris.

Wij zijn zelf grote camperfans. Kamperen in de bergen, naast een riviertje of midden in een stadscentrum. Deze enorme vrijheid van reizen is genieten en avontuurlijk tegelijk. Altijd alle spullen bij de hand, dus een spontane picknick op een idyllisch plekje is zo geregeld. Het is ook heerlijk dat je kunt koken in de camper en dat je ’s avonds lekker warm en droog kunt slapen. Kortom: we willen je graag uitnodigen om deze vorm van vrijheid zelf te ervaren, zodat je wellicht net als wij, met veel enthousiasme door het campervirus wordt aangestoken.

Door onze reizen en ervaringen hebben we gemerkt dat handige accessoires vaak niet hip zijn of er leuk uitzien en daarnaast ook nog handig zijn. Daarom selecteren wij ónze favoriete items speciaal voor jou. Ben jij die avontuurlijke en geordende reiziger? Neem dan absoluut een kijkje in onze webshop.

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s